fbpx
Sini Häkkinen

Sini Häkkinen

306 ääntä, kiitos!

Kuntavaalit 2021 on käyty ja lopulliseksi äänimääräkseni muodostui 306. Haluan sydämestäni kiittää kaikkia äänestäjiäni, tukijoitani ja erityisesti rakkaita Miraa ja Peppeä, jotka tekivät kaikkensa menestymiseni puolesta! Saan jatkaa töitä Turun eteen 3. varavaltuutettuna.

Mukavan tuloksen lisäksi nämä vaalit antoivat paljon, vaikka vaalit pandemian vuoksi olivatkin hyvin poikkeukselliset. Suuri määrä hienoja kohtaamisia ja keskusteluita etätekniikan tarjoamin mahdollisuuksin lisäsi entisestään intoani olla mukana rakentamassa Turun menestystä ja kestävää kasvua.

Turun Kokoomuksen puheenjohtajan ominaisuudessa haluan lämpimästi kiittää kaikkia teitä, jotka osoititte luottamusta Turun Kokoomukselle antamalla äänenne meidän tiimillemme! Vastuullinen ja tulevaisuuteen katsova päätöksenteko jatkuu Turussa johdollamme.

Share this post