fbpx
Sini Häkkinen

Sini Häkkinen

Asuntomessut Turkuun

Turun kaupungin tulee hakea asuntomessuja Turkuun. Turku on upea tapahtumakaupunki, jossa pitää olla joka vuodelle jokin iso mielenkiintoinen tapahtumakokonaisuus kuten asuntomessut, Tall Ships Race tai lomaasuntomessut.

Hyviä paikkavaihtoehtoja on runsaasti. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi Skanssi, Pihlajaniemi, Hirvensalo tai niiden yhdistelmä. Myös pohjoisessa Turussa on monia vaihtoehtoja alueista, joiden päätyminen messualueeksi voi nostaa alueen vetovoimaa sekä vauhdittaa tonttikauppaa ja palvelurakentamista. Hirvensalossa teemana voisi olla merellisyys ja Pihlajaniemessä taas uudet energia- ja liikkumisratkaisut.

Esimerkiksi Kouvolan asuntomessuilla 2019 vieraili 114 000 messuvierasta, joten messut ovat tärkeä piristysruiske myös alueen elinkeinoelämälle. Messut myös vahvistavat Turun vahvaa imagoa kiinnostavana tapahtumakaupunkina.

Edellä olevaan viitaten esitämme kunnioittavasti, että Turun kaupunki ryhtyy pikaisesti toimenpiteisiin, asuntomessujen hakemiseksi Turkuun.

Turussa 17.5.2021

Niko Aaltonen
Sini Häkkinen

Kannattajat (6 kpl)
Beqiri Sadri (KOK)
Häkkinen Sini (KOK)
Anttila Juha (PS)
Auvinen Jaana (JA)
Takatalo Janika (KOK)
Valkonen Ville (KOK)

Share this post