fbpx
Sini Häkkinen

Sini Häkkinen

Työ Turun Kokoomuksen puheenjohtajana jatkuu vuonna 2022 – Kiitos luottamuksesta!

Kokoomuksen Turun Aluejärjestön syyskokous valitsi minut 25.11.2021 järjestetyssä syyskokouksessa jatkamaan järjestön puheenjohtajana. Olen kiitollinen tuesta ja luottamuksesta!

Vuoden 2022 aikana käymme kahdet tärkeät vaalit: tammikuussa historian ensimmäiset aluevaalit ja marraskuussa seurakuntavaalit. Vuoden 2022 aikana aloitamme lisäksi valmistautumisen kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Pandemian sallimissa rajoissa palaamme ”normaalimman” järjestötoiminnan pariin.

Aluejärjestön hallitukseen vuodelle 2022 valittiin lisäkseni Sadri Beqiri, Niko Aaltonen, Noora Kartiosuo, Tommi Forss, Veli-Matti Sandberg, Aino Kovalainen, Timo Vainio, Mari Kangas ja Jaana Halin. Hyvällä ja aktiivisella porukalla pääsemme antamaan osamme sille, että Kokoomus on Turun vaikuttavin puolue myös jatkossa.

Share this post